Apa sing kita tawakake

SORODEC kanthi aktif njelajah lan nemokake jagad anyar kanthi energi lan solusi sing saya akeh.

  • SOLAR INVERTER

    INVERTER SOLAR

    Inverter Sorotec dirancang khusus kanggo aplikasi perumahan, komersial lan industri. Inverter kita kalebu inverters gelombang sinus murni, inverter off-grid, inverter hibrida lan inverter hibrida 3 tahap kanthi teknologi paling anyar, sing bisa nyukupi kebutuhan pelanggan, mula para pelanggan bisa entuk pangsa pasar lokal paling gedhe. Dolan maring kita kanggo takon babagan kuwalik sing bisa dipercaya lan awet. Kita duwe departemen teknik sing kuat kanggo nyedhiyakake dhukungan teknis

  • UPS

    UPS

    SOROTEC nyedhiyakake macem-macem produk tenaga UPS kanthi linuwih kanggo memenuhi syarat macem-macem pelanggan global. sorotec UPS nyedhiyakake proteksi daya skala lengkap kanggo aplikasi kritis kalebu industri, pamrentah, perusahaan, omah, kesehatan, minyak lan gas, keamanan, IT, pusat data, transportasi lan sistem militer canggih. Ragam desain, manufaktur lan keahlian teknis kita wis kabukten lapangan kalebu UPS Modular, Tower UPS, UPS Rack, UPS Industri, UPS Online, UPS frekuensi dhuwur, UPS Frekuensi Rendah sing digunakake ing saindenging jagad

  • Telecom Power Solution

    Solusi Daya Telecom

    SOROTEC fokus ing solusi listrik kanggo telekomunikasi ing wilayah romote wiwit taun 2006. Jeneng Model Sistem: SHW48500, Fitur utama : Plug panas, modular, kabeh ana ing siji desain, N + 1 Gelar Perlindhungan redundansi: IP55, Tahan Debu & Waterproof, MPPT internal Tegangan Output DC: 48VDC, Dinilai Saiki: 500A, Sistem monitor jarak jauh cerdas。

  • Power Quality Products

    Produk Kualitas Daya

    Kompensasi DINAMIK HARMONIK SOROTEC Filter Harmonis Aktif bisa nyadari kompensasi harmoni kaping 2 nganti 50, rasio ganti rugi bisa dipilih kanthi selektif dening para konsumen, saiki kompensasi output ngetutake variasi sistem harmonis, sing ditrapake kanggo kualitas daya ijo.

  • MPPT

    MPPT

    MPPT kita nggunakake teknologi Pelacakan Point Power Maksimum cerdas. Ndhukung macem-macem jinis baterai asam-timbal kalebu udan, AGM, lan baterai gel

  • LITHIUM BATTERY

    BATERI LITIIUM

    Ing dasawarsa kepungkur, sorotec wis ngembangake teknologi batere lithium, ngrancang solusi inovatif lan ngetrapake teknologi ing macem-macem industri, kalebu batere lithium sing dipasang ing tembok, batere lithium sing dipasang ing rak, baterai telekomunikasi, batere lithium surya, batere lithium UPS lan daya solusi batere lithium. Solusi baterai lithium kita populer ing telekomunikasi global, energi surya, medis, Internet barang-barang, lan pasar kendaraan listrik, lan duwe sarat sing dhuwur kanggo peralatan lan otomatisasi batere.

PRODUK FITUR

SORODEC kanthi aktif njelajah lan nemokake jagad anyar kanthi energi lan solusi sing saya akeh.

  • REVO VMII Series Off Grid Energy Inverter

    Model: 3-5. 5kW Nominal Voltage: 230VAC Frequency Range: 50Hz / 60Hz Inverter surya gelombang sinus murni Faktor daya output 1 Operasi paralel nganti 9 unit Jangkauan voltase input Tinggi Baterai desain independen Bullt-in 100A MPPT charger solar fungsi persamaan Baterai kanggo ngoptimalake kinerja batere lan ngluwihi siklus urip Kit anti-senja internal kanggo lingkungan sing angel.
    REVO VMII Series Off Grid Energy Storage Inverter
  • REVO-II Inverter Panyimpenan Energi Sato

    aduh tampilan layar. PV lan tenaga listrik mbukak kanthi cepet (canbeset). Faktor daya output PF = 1.0. Grid On & Off kanthi panyimpenan energi. Rekaman sing digawe energi, rekor beban, informasi riwayat lan faultrecord. Struktur kanthi filter bledug. Ngisi daya AC wiwitan lan mungkasi setelan wektu. Piranti Wi-Fi eksternal opsional. Operasi paralel nganti 9 unit. Sambung karo opsional batere. Jembar input PV amba 120-4 50VDC. MAX PV Array power 5500W. Tenaga pasokan surya lan Utilitas kanggo mbukak Nalika tenaga surya ora cukup kanggo dimuat. Sensor CT bakal ngawasi panggunaan daya sistem lan bakal mesthekake yen ora ana kekuwatan PV sing dikirim menyang Grid.
    REVO-II Series Hybrid Energy Storage Inverter
  • Kontroler Surya MPPT

    Tombol tutul Koneksi paralel tanpa wates Kompatibel karo batere lithium Teknologi Pelacakan Power Point Maksimum Kompatibel karo sistem PV ing 12V, 24V utawa 48V Telpon telung tahap ngoptimalake kinerja batere Efisiensi maksimal nganti 99,5% Sensor suhu batere (BTS) kanthi otomatis menehi ganti rugi suhu Dhukungan kanggo macem-macem jinis tali asam-asam timbal kalebu batere udan, AGM, lan gel Multifungsi LCD nampilake informasi rinci.
    MPPT Solar Charge Controller
  • REVO VM III Series Inverter Panyimpenan Energi Surya

    Faktor daya output PF = 1.0. Prioritas AC / Solar Charger sing bisa dikonfigurasi liwat setelan LCD. Kompatibel karo voltase utami utawa tenaga generator. Overload, Over suhu, Proteksi sirkuit cendhak. Antarmuka Bluetooth terintegrasi karo Android App. Ndhukung fungsi USB On-the-Go. Port komunikasi cadangan (RS-485, CAN-BUS utawa RS-232) kanggo BMS. Independen batere. Operasi LCD sing ramah pangguna. Desain kipas sing bisa diganti.
    REVO VM III Series Solar Energy Storage Inverter
  • SHW48 500 Sistem Tenaga Surya kanggo Stasiun Telecom

    SHW48 500 Solar Power System for Telecom Station
  • MPS9335C II Series N + X Modular UPS 50-720KVA (3Ph ing / 3Ph metu)

    Efisiensi luwih saka 97%. Lan ndhukung modul fungsi turu sing cerdas, bisa nambah efisiensi umume momotan cilik. Rentang frekuensi voltase input sing amba, kisaran voltase input: 138- 485V; kisaran frekuensi input: 40-70Hz, adaptasi karo lingkungan kisi daya sing keras, dawane umur batere. Nomer batere bisa disetel, dhukungan batere 32-44 bisa diatur, nalika njupuk batere kegagalan, batere batere sing isih ana terus menehi tenaga kanggo sistem. Desain suku cadang modular, ora ana siji titik kegagalan. Modul daya, modul kontrol bypass lan modul daya bypass bisa ndhukung pertukaran panas. PF output bisa tekan 1, yaiku 11% luwih akeh tinimbang UPS tradisional. Relay output disambungake kanthi paralel karo SCR kanggo linuwih switching sing luwih dhuwur. Kapasitor DC lan kapasitor AC bisa diganti kanthi kapisah, ngirit kabeh biaya siklus urip Klompok batere umum bisa digunakake kanthi sambung paralel.
    MPS9335C II Series N+X Modular UPS 50-720KVA(3Ph in/3Ph out)

APLIKASI KAMI

SORODEC kanthi aktif njelajah lan nemokake jagad anyar kanthi energi lan solusi sing saya akeh.

Sopo KITA?

Perusahaan didegaké ing

Shenzhen Soro Electronics Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing khusus kanggo pengembangan lan produksi produk elektronik. Perusahaan kita didegake ing taun 2006 kanthi modal terdaftar 5.010.000000 RMB, area produksi 20.000 meter persegi lan 350 karyawan. Perusahaan kita wis lulus ISO9001 ...

Pusat R&D: Shenzhen, China

Pabrik Pabrik: Shenzhen, China

  • about_icon

    KUALITAS LINGKUNG

    sorotec duwe 15 taun pengalaman manufaktur ing suplai daya

  • KUALITAS LINGKUNG

    sorotec duwe 15 taun pengalaman manufaktur ing suplai daya

  • KUALITAS LINGKUNG

    sorotec duwe 15 taun pengalaman manufaktur ing suplai daya

  • KUALITAS LINGKUNG

    sorotec duwe 15 taun pengalaman manufaktur ing suplai daya

babagan kita
about_imgs
  • 2006

    2006 +

    Wiwit

  • 30000

    30000 +

    Pelanggan

  • 100

    100 +

    Negara-negara

  • 50000

    50000 +

    Proyek

  • 1500

    1500 +

    Mitra

CARA SISTEM POWER SOLAR bisa digunakake

Apa komponen kayata panel surya, batere siklus jero utawa inverter lan sistem framing; kita duwe
merek lan backing kanggo mesthekake sampeyan ora mung entuk dhuwit kanthi dhuwit, nanging uga unggul ing dhukungan sawise-sales.

  • 1

    1

    Panel Surya
  • 2

    2

    Inverter
  • 3

    3

    Beban
  • 4

    4

    Breaker & Inverter energi cerdas
  • 5

    5

    Utilitas